Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ogroman posao

Brlošiću nije problem što kasni revizorsko izvješće: "Neka rade i 20 dana duže ako treba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mato Brlošić, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore, kaže da je Agrokor isplatio sva potraživanja malim poljoprivrednicima od kojih je oko 95 posto nastavilo surađivati s koncernom.

Mato Brlošić na konferenciji za novinare rekao je da je odluka o ulasku izvanredne uprave u Agrokor bila dobra jer se tada sve moglo urušiti. "Moglo je sve nestati i pitanje je tko bi danas proizvodio, bi li polja bila obrađena i bi li netko to sve uzeo za doista malo novaca. Analiza će pokazati, vjerojatno će oni koji dobro posluju ići dalje, a oni koji ne, neće ići dalje", rekao je Brlošić, koji ne vidi veliki problem u tome što je odgođena objava revizijskog izvješća za Agrokor.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj?

Brlošić je rekao da je riječ o izvješću od gotovo milijun stranica, što je očito ogroman posao za 60 stručnjaka koji na njemu rade. "Neka rade i 20 dana duže ako treba, ali neka naprave kako treba. Kad budemo imali jasnu sliku, što ona bude preciznija, moći će se poduzeti bolje mjere koje će u budućnosti dati bolje rezultate", rekao je Brlošić.

Za objave Ivice Todorića, koji na svom blogu iz dana u dan proziva Vladu, Brlošić kaže da je lako biti general kad bitka završi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene