Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznio svoju priču na sudu

Maškarin se boji da će izgubiti i desnu nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Maškarin je danas svjedočio na sudu u Rijeci o svom odlasku u bolnicu u srpnju 2006. kada je ostao bez noge i 17 dana odležao u komi.

Ispričao je da se nakon operacije probudio u vrlo lošem stanju s amputiranom nogom te je prvo pomislio da je imao prometnu nesreću, ali mu je otac sve objasnio. Sutkinji je rekao da je od stresa i jakih lijekova izgubio kosu i spao na 48 kilograma. U svom svjedočenju je isticao nedovoljnu skrb i brigu bolničkog osoblja, a kao primjer ove tvrdnje je naveo da je na slikanje pluća odveden tek nakon dva dana svojih pritužbi te kada je potvrđeno da ima upalu pluća.

Pročitajte i ovo Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) Optuženi se požalio na bolove Mlađan ipak ne izlazi iz zatvora, odgođeno suđenje za krvavi napad u lepoglavskoj kaznionici Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Optužbe zakomplicirale kandidaturu Trumpov kandidat za Vrhovni sud poriče optužbe, navodna žrtva spremna javno svjedočiti

'Osjećam strah, bojim se da ću ovisiti o nečijoj pomoći, da ću izgubiti i desnu nogu, jer je i to moguće, bojim se da neću moći normalno živjeti, imati obitelj i normalno funkcionirati.

I Maškarinovi odvjetnici i obrana su se danas usprotivili korištenju vještačenja iz prva dva postupka pa je sutkinja Ingrid Bućković odredila da će se provesti novo vještačenje, ali nije odredila instituciju. Problem je što zagrebački nalaz tvrdi da je riječ o greški uslijed operacije, a splitski kako je ipak riječ o komplikaciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene