Martina Dalić, bivša potpredsjednica Vlade
Martina Dalić, bivša potpredsjednica Vlade Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Martina Dalić se osvrnula na ekonomskuu mjeru kontrole cijena koju je Vlada uvela zbog koronavirusa te napisala da je uvođenje kontrole cijena bilo aktualno kad je ona bila "jako, jako mlada".


Nakon što se pohvalila da ne planira odustati od treninga za maraton, bivša potpredsjednica Vlade na svom je Facebook profilu napisala da se danas "malo i pomladila" jer je doznala da je Vlada uvela kontrolu cijena.

Vezani članci Brodosplit Brodosplit šalje dio radnika na godišnji: "Postoji realna opasnost nekontroliranog širenja koronavirusa" Prosvjed u Francuskoj Prosvjedi, peticije, otvorena pisma... Nezadovoljstvo u društvu ne jenjava: ''Ljudi se okupljaju zbog straha i zabrinutosti za budućnost"

"Prije treninga sam doznala da je Vlada jučer, bez ikakvih upozorenja, uvela kontrolu cijena što je zadnji puta bilo aktualno kada sam bila jako, jako mlada i propustila izvoditi ovakve egzibicije", napisala je Dalić te dodala: "Ali, čini se da je moguće da vrijeme krene unazad.😀Pa onda sad idem glasati😎".