Obavijesti Video Pretražite Navigacija
reakcija ministrice

Martina Dalić neće dati ostavku: "I meni bi bilo zanimljivo vidjeti vaše mailove"

Martina Dalić (Foto: dnevnik.hr)
Martina Dalić (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Potpredsjednica Vlade Martina Dalić jutros je komentirala aferu Hotmail kao i navodne SMS-ove između nje i premijera Andreja Plenkovića.

„U javnosti se vodi rasprava kojom se stvari vade iz konteksta. Mediji su došli do e-mailova kojim se hrane najniže strasti. I meni bi bilo jako zanimljivo vidjeti sadržaj vaših mailova. Tim mailovima se pridaje značaj kojeg nema. Takvo nešto bi se moglo učiniti s mailovima bilo koga od vas“, kazala je Dalić novinarima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

Upitana je li izgubila povjerenje koalicijskih partnera, Dalić je poručila kako se sastanci s koalicijskim partnerima održavaju redovito te da neće dati ostavku.

Na pitanje kako komentira činjenicu da cijeli slučaj provjerava DORH kazala je da joj to nije problem.

„Ako bilo tko ima potrebu nešto provjeriti, meni to nije nikakav problem. Ono što sam radila, radila sam kako bi riješila najveću krizu“, kaže Dalić.

Osvrnula se i na navodnu SMS-ove između nje i premijera te kazala kako je to „apsolutna izmišljotina i krivotvorina“.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene