Martina Dalić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Martina Dalić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Potpredsjednica Vlade Martina Dalić jutros je komentirala aferu Hotmail kao i navodne SMS-ove između nje i premijera Andreja Plenkovića.


„U javnosti se vodi rasprava kojom se stvari vade iz konteksta. Mediji su došli do e-mailova kojim se hrane najniže strasti. I meni bi bilo jako zanimljivo vidjeti sadržaj vaših mailova. Tim mailovima se pridaje značaj kojeg nema. Takvo nešto bi se moglo učiniti s mailovima bilo koga od vas“, kazala je Dalić novinarima.

Vezani članci Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Nataša Novaković: "Izjave premijera bile su neprimjerene i iznenadile su me. Neću komentirati na osobnoj razini" Građevinarstvo (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Inženjeri graditeljstva upozoravaju: ''Gradilišta škola, vrtića, zračnih luka... moći će voditi prvostupnici sa samo dvije godine iskustva''

Upitana je li izgubila povjerenje koalicijskih partnera, Dalić je poručila kako se sastanci s koalicijskim partnerima održavaju redovito te da neće dati ostavku.

Na pitanje kako komentira činjenicu da cijeli slučaj provjerava DORH kazala je da joj to nije problem.

„Ako bilo tko ima potrebu nešto provjeriti, meni to nije nikakav problem. Ono što sam radila, radila sam kako bi riješila najveću krizu“, kaže Dalić.

Osvrnula se i na navodnu SMS-ove između nje i premijera te kazala kako je to „apsolutna izmišljotina i krivotvorina“.