Martina Dalić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Martina Dalić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica Vlade Martina Dalić jutros je komentirala aferu Hotmail kao i navodne SMS-ove između nje i premijera Andreja Plenkovića.


„U javnosti se vodi rasprava kojom se stvari vade iz konteksta. Mediji su došli do e-mailova kojim se hrane najniže strasti. I meni bi bilo jako zanimljivo vidjeti sadržaj vaših mailova. Tim mailovima se pridaje značaj kojeg nema. Takvo nešto bi se moglo učiniti s mailovima bilo koga od vas“, kazala je Dalić novinarima.

Vezani članci Darinko Kosor (Foto: Dnevnik.hr) "Zašto ne bismo išli na nove izbore? Ja sam protiv preslagivanja u Saboru" Foto: Patrik Macek/PIXSELL Dnevnik Nove TV istražuje: Koga Hrvati smatraju odgovornim za aferu Hotmail? Zanimljiva je i lista kandidata za novoga premijera

Upitana je li izgubila povjerenje koalicijskih partnera, Dalić je poručila kako se sastanci s koalicijskim partnerima održavaju redovito te da neće dati ostavku.

Na pitanje kako komentira činjenicu da cijeli slučaj provjerava DORH kazala je da joj to nije problem.

„Ako bilo tko ima potrebu nešto provjeriti, meni to nije nikakav problem. Ono što sam radila, radila sam kako bi riješila najveću krizu“, kaže Dalić.

Osvrnula se i na navodnu SMS-ove između nje i premijera te kazala kako je to „apsolutna izmišljotina i krivotvorina“.