Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjeseci užasa

Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci"

Aktualno Galerija Jozo Bekavac i Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV - 1 Jozo Bekavac i Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Jozo Bekavac i Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV - 2 Jozo Bekavac i Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Jozo Bekavac i Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV - 3 Jozo Bekavac i Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Galerija 1/4 >>
Novinarka Dnevnika Nove TV razgovarala je s bratom zatvorenog kapetana Marka Bekavca, Jozom Bekavcem.

Jozo Bekavac, brat zatvorenog splitskog kapetana Marka Bekavca o slučaju njegova brata razgovarao je s novinarkom Brunom Papić.

Upitan kad je zadnji put razgovarao s bratom i o čemu su pričali, Jozo Bekavac odgovorio je kako se s bratom čuo u subotu.

"Rekao mi je da ga jednostavno drže. Optužnica još nije podignuta, ali bit će potvrđena, a ročište će biti u šestome mjesecu", rekao je Bekavac te dodao da njegov brat traži kompletnu istragu.

"Traži da se uključe vlasti, policija, Interpol... i da se to istraži jer on sumnja na međunarodnu trgovinu drogom, da u toj posadi ima svašta, da tu ima svega i svačega i da je jednostavno upao u kašetu brokava."

Na pitanje je li se čuo i sa sindikatom i ambasadom u Turskoj Jozo Bekavac rekao je kako su svi obaviješteni o zahtjevima njegova brata.

Pročitajte i ovo Jadrolinija trajekt Može primiti do 1800 putnika VIDEO 18 milijuna eura vrijedna investicija za što bolju ljetnu sezonu: Goste očekuje usluga dostojna kruzera

"Oni su dva puta posjetili Marka u zatvoru. On se ne žali na uvjete u zatvoru, ali ipak je to zatvor. Tu su najgore vrste zločinaca... Ambasador mu je rekao da će popratiti njegov slučaj i da će mu dati podršku kad bude ročište u šestome mjesecu", objasnio je Bekavac.

Brat zatvorenog kapetana otkrio je i kako njemu i njegovoj obitelji izgledaju posljednji mjeseci života.

"Mislim strašno. Nevjerojatno, eto. Cijeli život plovi, nikad nije imao nikakav eksces, uvijek je bio uredan i stvarno mi nije jasno kako može tako završiti, u takvim uvjetima i pod tim okolnostima. I da... to je sad neizvjesnost velika."

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene