Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobični uvjeti

Banožić je policiji dao iskaz u posebnim uvjetima? Djelatnici nisu smjeli iz ureda, zabranili korištenje lifta

Mario Banožić
Mario Banožić Foto: Antonio Balic/Cropix
Bivši ministar obrane Mario Banožić, navodno je u srijedu 29. studenog u posebnim uvjetima dao iskaz.

Tri tjedna nakon prometne nesreće u kojoj je sudjelovao bivši ministar obrane te u kojoj je poginuo muškarac iz Privlake, Mario Banožić je navodno iskaz dao u srijedu. 

Pročitajte i ovo Burj Khalifa zasjao u bojama hrvatske zastave COP 28 u Dubaiju Najviši neboder na svijetu Burj Khalifa zasjao u bojama hrvatske zastave

Kako doznaje Telegram iz izvora bliskih policiji, Banožić je dao iskaz u srijedu, 29. studenog i to u posebnim i izrazito strogim okolnostima.

Pred Banožićev dolazak u zgradu policije, u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima, djelatnicima se zabranilo korištenje lifta, kako bi Banožića vidjelo što manje ljudi i kako bi bez čekanja odmah mogao ući u lift.

Kad je stigao na kat na kojem je u policijskoj sobi s kamerama dao iskaz, ostalim djelatnicima na katu navodno je rečeno da na neko vrijeme ne izlaze iz ureda.

"Željelo se na svaki način osigurati da Banožića vidi što manji broj ljudi, ali i sačuvati ga od mogućih neugodnosti", rekao je izvor.

Pročitajte i ovo Advent - 1 Inflacija ga nije zaobišla Počeo je advent diljem Hrvatske, no cijene kao da je određivao Grinč: "Za malo brašna i vode to je puno"

Kako se neslužbeno doznaje, Banožićeva obrana navodno bi se trebala temeljiti na tvrdnjama da je vozač kombija, na kojeg je Banožić naletio pretječući šleper, vozio bez upaljenih svjetala i brzinom većom od dopuštene.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene