Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MARIJANA PULJAK PODRŽALA SUPRUGA

"Sve ruke bile bi u zraku da je podijelio fotelje. A on zapeo pošteno, pa pošteno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborska zastupnica Marijana Puljak i ovaj put je javno podržala svog supruga Ivicu Puljka, splitskog gradonačelnika koji proživljava burne dane u Gradskom vijeću.

Ovih su dana zbivanja na splitskoj političkoj sceni poprilično dramatična. Gradonačelnik Ivica Puljak poručuje kako je Gradsko vijeće cirkus, koji bi se trebao raspustiti, dok oporbeni vijećnici mašu kaznenim prijavama protiv gradske vlasti. U pozadini su, kao i obično, dobri poslovi i fotelje.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BURNA RASPRAVA Kriza u Splitu! Gradonačelnik Puljak želi raspuštanje Gradskog vijeća i nove izbore, no prijedlog nije prošao: "Koče razvoj grada"

Saborska zastupnica Centra, Marijana Puljak, kao i uvijek do sada, javno je podržala svog supruga Ivicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reagirao na sjednicu Ivica Puljak: ''SDP je spriječio smjenu HDZ-ovih i Kerumovih kadrova u Splitu. Neću biti žrtva političkog prepucavanja''

Ovaj put je na svom Facebooku poručila:

"Idem doma nakon cijelog dana Sabora i mislim se kako bi Ivici bilo puno lakše da nije tako tvrdoglav, već da je lijepo podijelio fotelje. Sve ruke bi bile u zraku. Nikakvog cirkusa u Gradskom vijeću. A on zapeo, pošteno pa pošteno."

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene