Marijana i Ivica Puljak
Marijana i Ivica Puljak Foto: Milan Sabić/PIXSELL

Saborska zastupnica Marijana Puljak i ovaj put je javno podržala svog supruga Ivicu Puljka, splitskog gradonačelnika koji proživljava burne dane u Gradskom vijeću.


Ovih su dana zbivanja na splitskoj političkoj sceni poprilično dramatična. Gradonačelnik Ivica Puljak poručuje kako je Gradsko vijeće cirkus, koji bi se trebao raspustiti, dok oporbeni vijećnici mašu kaznenim prijavama protiv gradske vlasti. U pozadini su, kao i obično, dobri poslovi i fotelje.

  Gradonačelnik Splita Ivica Puljak Kriza u Splitu! Gradonačelnik Puljak želi raspuštanje Gradskog vijeća i nove izbore, no prijedlog nije prošao: "Koče razvoj grada"

Saborska zastupnica Centra, Marijana Puljak, kao i uvijek do sada, javno je podržala svog supruga Ivicu.

Ivica Puljak Ivica Puljak: ''SDP je spriječio smjenu HDZ-ovih i Kerumovih kadrova u Splitu. Neću biti žrtva političkog prepucavanja''

Ovaj put je na svom Facebooku poručila:

"Idem doma nakon cijelog dana Sabora i mislim se kako bi Ivici bilo puno lakše da nije tako tvrdoglav, već da je lijepo podijelio fotelje. Sve ruke bi bile u zraku. Nikakvog cirkusa u Gradskom vijeću. A on zapeo, pošteno pa pošteno."

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju