Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u manje od 24 sata

Mamićevi odvjetnici preuzeli obranu Varge pa mu odmah otkazali punomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Zdravka Mamića, Ivan Stanić i Nikola Mandić, jučer su preuzeli obranu Franje Varge, kojeg se sumnjiči da je izrađivao lažne SMS-ove za Zdravka Mamića. No već danas otkazali su mu punomoć.

Odvjetnici Ivan Stanić i Nikola Mandić jučer su slučaj Varga preuzeli od odvjetnika Miroslava Šatlana, koji je Vargu branio po službenoj dužnosti. No već su danas odustali i otkazali punomoć. Razlozi nisu poznati, a odvjetnici Stanić i Mandić zasad su nedostupni za komentar.

Pročitajte i ovo Robert Travaš i Ivana Kopčić Posljedice još od lani U štrajku sudaca ne trpe samo stranke: "Svaki mjesec u kojemu nema ročišta, mi ostajemo bez prihoda" Slika nije dostupna Nastavak suđenja Braća Mamić odabrala nove odvjetnike

Vargu ponovno zastupa Miroslav Šatlan, koji je za DNEVNIK.hr potvrdio da je ponovno angažiran.

Jučer je Varga, na vlastiti zahtjev, trebao dopuniti svoju obranu, ali je nakon novih odvjetnika od toga odustao. Šatlan nije znao reći hoće li sada, kad mu je opet on odvjetnik, Varga dopuniti svoj iskaz. ''Nisam ga vidio od jučer, ne znam zašto je došlo do preokreta'', rekao nam je Šatlan.

Inače, Varga je jučer počeo štrajk glađu kako bi ubrzao postupak, a jučer mu je i odbijena žalba na pritvor.

Podsjetimo, Franjo Varga u istražnom zatvoru završio je zbog sumnje da je napravio lažne SMS-ove za Zdravka Mamića, a da su njegove usluge navodno koristili i Tomislav Karamarko, Milijan Brkić te Ivica Todorić.

U Zagrebu je u srijedu priveden vozač ministra Tolušića i kum Milijana Brkića Blaž Curić, za kojeg se sumnja da je MUP-ovu informatičaru dojavio da se nalazi pod istragom, a jučer mu je određen istražni zatvor od 30 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene