Policijski kombi
Policijski kombi Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Pixsell

Maloljetna djevojka u petak je u Kotoribi hladnim oružjem mahala prema djelatnicama Centra za socijalnu srkb Prelog i oštetila im službeno vozilo. Zbog incidenta je pozvana policija.


Nemile scene događale su se u petak u jutarnjim satima u Kotoribi kada su napadnute djelatnice Centra za socijalnu skrb Prelog.

Kako doznajemo od međimurske policije, tijekom obavljanja redovnih poslova djelatnika Centra za socijalnu skrb maloljetnica s područja Međimurske županije je prema djelatnicama Centra, u dobi od 26 i 46 godina, mahala hladnim oružjem i time ih spriječila u obavljanju službene radnje iz njihove nadležnosti. Nakon toga je razbila stražnje staklo službenog vozila. Djelatnice Centra nisu ozlijeđene.

Prema neslužbenim informacijama, hladno oružje koje je koristila bila je sjekira.

Margareta Mađerić Redaju se incidenti u centrima za socijalnu skrb, državna tajnica Mađerić poručila: ''Što bi se dogodilo da nismo imali zaštitare u Centru u Ivanić-Gradu?"

''Prema maloljetnici će zbog počinjena kaznenih djela prisila prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari biti podneseno posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež'', kažu iz policije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju