Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Male Krijesnice

Podržimo naše hrabre mališane na Svjetskim igrama ''Djeca pobjednici''

Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr)
Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr) Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr) Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr) Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr) +0 Male Krijesnice na Svjetskim igrama \'\'Djeca pobjednici\'\' (Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Danas su u Moskvi počele Svjetske igre ''Djeca pobjednici'' za mališane liječene od malignih bolesti iz cijelog svijeta. Među njima je osmero djece iz Hrvatske.

Od 3. do 7. kolovoza 2018. godine u Moskvi se održavaju Svjetske igre ''Djeca pobjednici''. Radi se o maloj olimpijadi za djecu liječenu od malignih bolesti iz cijelog svijeta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Već desetu godinu Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima sudjeluje na Svjetskim igrama s reprezentacijom koju ove godine čini osmero djece i njihova tri voditelja.

Ruska organizacija ''Gift of life'' tradicionalno organizira igre s ciljem stvaranja jednakosti između djece, poticanja natjecateljskog duha i vraćanja osmjeha na lica djece. Na Svjetskim igrama ''Djeca pobjednici'' mališani iz 15 zemalja se natječu u disciplinama: trčanje, mali nogomet, stolni tenis, streljaštvo, plivanje i šah.

Naše hrabrice: Nina, Iris, Ema, Petra, Magdalena, Paško, Toni i Sebastian ove godine brane boje Hrvatske. Želimo im puno sreće i uspomena koje će pamtiti!

Svake godine naši mali reprezentativci osvoje odlična mjesta i medalje, a njihove uspjehe i sada s nestrpljenjem očekujemo. Pridružite se Krijesnici te dočekajte i podržite naše male reprezentativce. Dočekajmo ih zajedno na zagrebačkom aerodromu dana 7. kolovoza 2018. u 13 h.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene