Majka blizanaca koja je objavom navodno loše zbrinutih blizanaca u Klinici ''Fran Mihaljević'' izazvala cijelu lavinu reakcija i podrške drugih mama, u međuvremenu je reterirala, pa su oni koji su je podržavali krenuli u napad.

Galerija


Prije nekoliko dana društvene mreže i medije preplavile su fotografije crvene guze petomjesečnog blizanca koji se od gripe i rota virusa liječi u bolnici. Iako je i majka, a i većina komentatora uglas govorila riječi poput užas, grozota, nemar, majci su naknadno u bolnici objasnili da je takva guza rezultat kiselih stolica koje izaziva rota virus, pa se ona povukla iz napada.

Vezani članci Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr) Županijska bolnica u Vukovaru postat će Nacionalna memorijalna bolnica Bebe u bolnici (Foto: Facebook/M.K.) - 2 Majka došla posjetiti bebe u bolnicu i ostala šokirana: "Guza i intimni dijelovi izgledaju kao žive rane!"

Budući da je osim brojnih poruka podrške majci na Facebooku zabilježeno i više poruka prijetnji bolnici i osoblju, uključila se i policija, a majka se ispričala što je došlo do prijetnji.

Žena kojoj je majka Ana Treščec ustupila fotografije i koja je pokrenula cijelu priču poručila je da odustaje od borbe jer je i majka odustala. ''Bila sam spremna za borbu za koju Ana očito nije bila... svojom izjavom pljunula je u usta sebi, a Boga mi i meni! Žao mi je! Ja ovdje stajem!'', poručila je.

Uslijedile su brojne kritike majci. ''Ne znam, ne želim više ništa komentirati, sad sam ostala pos*ana, pišu da sam primila mito, da su mi zaprijetili, ja sam jučer pola dana provela na policiji kao najveći kriminalac'', ispričala je u jednom dahu za DNEVNIK.hr majka blizanaca.

Kaže da nije dobila prijetnje, ali dobiva brojne pogrdne poruke. ''Pišu mi da sam ku*va, manipulatorica, pitaju me koliko sam novca dobila'', otkrila nam je Treščec, koja kaže da joj to ne treba jer joj stres može ponovno aktivirati karcinom.

Na policiji je bila 45 minuta i odgovarala je na pitanja inspektora jesu li oni koji su prijetili bolnici članovi njezine obitelji. Policija je upoznata i s uvredama koje dobiva.

''Moje bebe su bolje i to mi je jedino bitno'', zaključila je majka i naglasila da se jučer nakon sastanka s ravnateljicom Klinike ugodno iznenadila kako sada izgleda koža njezina djeteta. ''Sve je to dokaz da se moglo i bez hajke'', poručila je Ana Treščec.

Majka zlostavljane djece čija je priča šokirala Hrvatsku: "Bivši muž je autom kružio oko kuće, zvala sam policiju!"