Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaze se na tajnoj lokaciji

Majka djece koju je otac bacio s balkona svjedočila putem videoveze

Šime Vičević (Foto: Dnevnik.hr)
Šime Vičević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Majka četvero djece s Paga, koje je otac bacio s prvog kata, kao ključan svjedok dala je iskaz sucu istrage.

Iako su se nalazili u istoj zgradi majka je svjedočila putem videoveze. Nalazila se u odvojenoj prostoriji kako bi izbjegla susret sa suprugom koji je optužen za četverostruki pokušaj teškog ubojstva vlastite djece.

Pročitajte i ovo Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 slučaj koji je zgrozio hrvatsku Završena istraga: "Otac koji je svoju djecu bacio s balkona na Pagu nije bio neubrojiv" Ravnateljica za zaštitu djece grada Zagreba Gordana Buljan Flender gostuje u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) tko je pogriješio? Buljan Flander o stravičnom slučaju s Paga: "Vrijeme je da prestanemo govoriti o toj djeci, da im damo mogućnost da krenu u oporavak"

On je u utorak dovezen iz zagrebačke zatvorske bolnice u Zadar gdje je nazočio saslušanju. Čeka se odluka o njegovom psihijatrijskom vještačenju koje bi napokon trebalo pokazati je li on u tom kobnom trenutku doista bio ubrojiv ili nije.

Ovaj je postupak i dalje tajan. Nakon samoga saslušanja, izjave za medije nisu željeli davati ni odvjetnici, ali ni u Županijskom državnom odvjetništvu.

Majka i njezin iskaz pred sucem istrage svakako bi moglo biti ključno za daljnji nastavak ovog postupka. Ona je svakako prvi očevidac i tog je jutra bila u kući.

Nakon puštanja djece iz bolnice, majka je stalno s njima. No, zbog osjetljivosti situacije njihova lokacija boravka je tajna i uz stalni nadzor stručnih socijalnih službi.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene