Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Psihijatrijsko vještačenje

Monstrum koji je na Pagu s balkona bacio vlastitu djecu prebačen u Zagreb: Utvrdit će je li znao što radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik zadarskog županijskog državnog odvjetnika i glasnogovornik ŽDO-a Duško Berović je potvrdio da se još čekaju rezultati toksikološkog vještačenja krvi i urina te biološkog vještačenja.

Otac koji je 28. veljače s balkona kuće u Pagu bacio četvero malodobne djece i tereti se za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju premješten je iz Zadra u zatvorsku bolnicu u Zagrebu radi psihijatrijsko-psihološkog vještačenja kojim će se utvrditi je li bio svjestan svojih postupaka, doznaje se u ponedjeljak od zamjenika zadarskoga županijskog državnog odvjetnika i glasnogovornika ŽDO-a Duška Berovića.

Pročitajte i ovo Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 slučaj koji je zgrozio hrvatsku Završena istraga: "Otac koji je svoju djecu bacio s balkona na Pagu nije bio neubrojiv" Šime Vičević (Foto: Dnevnik.hr) Nalaze se na tajnoj lokaciji Majka djece koju je otac bacio s balkona svjedočila putem videoveze

Berović je potvrdio da se još čekaju rezultati toksikološkog vještačenja krvi i urina te biološkog vještačenja.

Djeci koju je 54-godišnji otac bacio s balkona dostavljena je pouka o pravima koja imaju u kaznenom postupku koji se vodi protiv njihova oca te im je na prijedlog zadarskoga ŽDO-a postavljen opunomoćenik - odvjetnik koji će zastupati njihove interese tijekom postupka, rekao je glasnogovornik ŽDO-a Duško Berović.

"Dosad su ispitana tri svjedoka, a majku žrtava zbog posebnog statusa svjedoka ispitat će sudac istrage", rekao je Berović. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene