Državna tajnica Margareta Mađerić tvrdi kako nije bježala od kamera u privatnom katoličkom vrtiću kad je Ekipa Dnevnika Nove TV otkrila da su u njega pristigli poklon paketi namijenjeni siromašnoj djeci.

Galerija Darovi za napotrebitije u privatnom vrtiću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +0 Margareta Mađerić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Margareta Mađerić, državna tajnica u ministarstvu za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku poručila je kako joj je žao ako je netko shvatio da je htjela pobjeći od novinara na proslavi blagdana Svetog Nikole u privatnom katoličkom vrtiću Blažena Hozana.

Vezani članci Margareta Mađerić Redaju se incidenti u centrima za socijalnu skrb, državna tajnica Mađerić poručila: ''Što bi se dogodilo da nismo imali zaštitare u Centru u Ivanić-Gradu?" Nadu Murganić udarila kamera (Foto: Dnevnik.hr) Imenovanje novih ministara, svađe u Saboru, ćirilica u Vukovaru, napadi iz vlastitih redova stranke...

Državna je tajnica tada ignorirala pitanje novinarke Dnevnika Nove TV što pokloni za najpotrebitije rade u privatnom vrtiću te pobjegla od kamera.

Darovi za napotrebitije u privatnom vrtiću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Margareta Mađerić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Oko podjela poklona je sve transparentno, žao mi je ako je netko shvatio da sam htjela pobjeći", kazala je Mađarić na konferenciji  „Ljudska prava nemaju rok trajanja - Život u domu za starije i nemoćne“, u Domu za starije osobe Centar u Klaićevoj 10 u Zagrebu.

O aferi paketi koju je otkrila Nova TV danas se govorilo i u Saboru.

SDP-ovac Saša Đuić poručio je kako je državna tajnica nova nacionalna prvakinja u sprintu. Vidno iznervirana resorna ministrica Nada Murganić branila se od optužbi koje su pljuštale iz redova oporbe.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju