Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državna tajnica se brani

Mađerić o ''aferi paketi'': "Sve je transparentno, žao mi je ako je netko shvatio da sam htjela pobjeći"

Darovi za napotrebitije u privatnom vrtiću (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Darovi za napotrebitije u privatnom vrtiću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Darovi za napotrebitije u privatnom vrtiću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/1 >>
Državna tajnica Margareta Mađerić tvrdi kako nije bježala od kamera u privatnom katoličkom vrtiću kad je Ekipa Dnevnika Nove TV otkrila da su u njega pristigli poklon paketi namijenjeni siromašnoj djeci.

Margareta Mađerić, državna tajnica u ministarstvu za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku poručila je kako joj je žao ako je netko shvatio da je htjela pobjeći od novinara na proslavi blagdana Svetog Nikole u privatnom katoličkom vrtiću Blažena Hozana.

Pročitajte i ovo Margareta Mađerić Niz napada na radnike Redaju se incidenti u centrima za socijalnu skrb, državna tajnica Mađerić poručila: ''Što bi se dogodilo da nismo imali zaštitare u Centru u Ivanić-Gradu?" Nadu Murganić udarila kamera (Foto: Dnevnik.hr) Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov Imenovanje novih ministara, svađe u Saboru, ćirilica u Vukovaru, napadi iz vlastitih redova stranke...

Državna je tajnica tada ignorirala pitanje novinarke Dnevnika Nove TV što pokloni za najpotrebitije rade u privatnom vrtiću te pobjegla od kamera.

"Oko podjela poklona je sve transparentno, žao mi je ako je netko shvatio da sam htjela pobjeći", kazala je Mađarić na konferenciji  „Ljudska prava nemaju rok trajanja - Život u domu za starije i nemoćne“, u Domu za starije osobe Centar u Klaićevoj 10 u Zagrebu.

O aferi paketi koju je otkrila Nova TV danas se govorilo i u Saboru.

SDP-ovac Saša Đuić poručio je kako je državna tajnica nova nacionalna prvakinja u sprintu. Vidno iznervirana resorna ministrica Nada Murganić branila se od optužbi koje su pljuštale iz redova oporbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene