Državna tajnica Margareta Mađerić tvrdi kako nije bježala od kamera u privatnom katoličkom vrtiću kad je Ekipa Dnevnika Nove TV otkrila da su u njega pristigli poklon paketi namijenjeni siromašnoj djeci.

Galerija


Margareta Mađerić, državna tajnica u ministarstvu za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku poručila je kako joj je žao ako je netko shvatio da je htjela pobjeći od novinara na proslavi blagdana Svetog Nikole u privatnom katoličkom vrtiću Blažena Hozana.

Vezani članci Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) Emotivna ministrica Nada Murganić rasplakala se na svojoj posljednjoj sjednici Vlade, pogledajte tko ju je tješio Tomislav Tolušić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Rekonstrukcija Vlade: Pogledajte što su rekli smijenjeni ministri, Žalac je najburnije reagirala

Državna je tajnica tada ignorirala pitanje novinarke Dnevnika Nove TV što pokloni za najpotrebitije rade u privatnom vrtiću te pobjegla od kamera.

Darovi za napotrebitije u privatnom vrtiću (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Margareta Mađerić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Oko podjela poklona je sve transparentno, žao mi je ako je netko shvatio da sam htjela pobjeći", kazala je Mađarić na konferenciji  „Ljudska prava nemaju rok trajanja - Život u domu za starije i nemoćne“, u Domu za starije osobe Centar u Klaićevoj 10 u Zagrebu.

O aferi paketi koju je otkrila Nova TV danas se govorilo i u Saboru.

SDP-ovac Saša Đuić poručio je kako je državna tajnica nova nacionalna prvakinja u sprintu. Vidno iznervirana resorna ministrica Nada Murganić branila se od optužbi koje su pljuštale iz redova oporbe.