Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inspekcija utvrdila nepravilnosti

Žena koja je razotkrila kirurga splitske bolnice: "Nadam se da će sada pacijenti brže doći na red i da za to neće morati plaćati"

Ljubica Adžaip (Foto: Dnevnik.hr)
Ljubica Adžaip (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ljubica Adžaip (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Gotov je nalaz inspekcije Ministarstva zdravstva o aferi Mito u KBC-u Split o čemu je prvo izvjestilo Provjereno. Tijekom liječenja Ivice Adžaipa došlo je do propusta, a sve je proslijeđeno DORH-u. Njegova supruga Ljubica Adžaip za Dnevnik Nove TV govori o tome kako se osjeća dva tjedna kasnije, kada je već i protiv nje pokrenut kazneni postupak.

Inspekcija koja je poslana u splitski KBC kako bi istražila slučaj ustvrdila je da je bilo propusta. Ljubica Adžaip tom viješću nije iznenađena.

Pročitajte i ovo Kolaps sustava na jugu - 2 vlada panika Krajnjem jugu zemlje prijeti kolaps sustava: "Entuzijazam ne može trajati vječno" Ilustracija Očajni zbog siromaštva Prevarili Nepalce na crnom tržištu: Prodavali vlastite bubrege, rekli im da će im izrasti novi

"Mi nemamo izvješće inspekcije i ne znamo što su točno ustvrdili, ali bila sam sigurna da će utvditi nepravilnosti i propuste", rekla je Ljubica. 

Izražava vjeru u rad institucija i vjeruje da će pravda na kraju pobijediti.

"Očekujem da će institucije raditi svoj posao ispravno i aktivno. To što liječnik koji je optužen još uvijek radi komentiram tako da je to do Ministarstva. Svatko je nevin dok mu se krivnja ne dokaže. To kako ću i ja završiti jer je i protiv mene podignut postupak, ovisi o institucijama", komentirala je rezignirano Ljubica. 

Naglašava kako se dugo neće osjećati dobro, ali da će ustrajati na svemu kako bi nakon njenog tragičnog slučaja u hrvatskom zdravstvu došlo do pozitivnih promjena. 

"Nadam se da će sada nakon ovog mog istupa mnogi drugi pacijenti doći brže na red i da im neće trebati novac za to."

Poručila je zdravstvenim djelatnicima da rade svoj posao ispravno i samo za svoju plaću. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Aktualno Vjerovali ili ne, ova je žena nekad bila prava ljepotica, ali uništile su ju droga i operacije Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +0 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, ova je žena nekad bila prava ljepotica, ali uništile su ju droga i operacije 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene