Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvježenje u Dravi

Ne morate ići na more da biste se rashladili: Na ovu popularnu kopnenu plažu dolazi više od 10.000 ljudi

Iako za većinu putovi idu prema moru - osvježenje se traži i na kopnu. U Slavoniji, koja je najudaljenija od Jadrana, rješenje je najveća i najmasovnija kopnena plaža u Hrvatskoj – popularna Kopika, na koju je otišao i reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

Od vrućina užario se i pijesak na najvećoj kopnenoj plaži u Hrvatskoj, ali za više od 10.000 ljudi, koji će subotom otići na Kopiku, to je najmanji problem. Sunča se, igraju se nogomet i odbojka, a u Dravi, koja ugodno rashlađuje, ne nedostaje ni atraktivnih poteza u piciginu.

Slavonci govore, ovdje im je najljepše.

Pročitajte i ovo Ekstremne vrućine - 4 Opasno po zdravlje Velike vrućine prijete Hrvatskoj, dramatično i u nekim državama Europe te SAD-u: "Zaspao sam na betonu i dobio opekline trećeg stupnja"

"Meni je bolje nego more. Tu s društvom igramo picigin, odbojku", rekao je Marin Kovač. "Kupa se u Dravi, voda je odlična, osvježavajuća. Društvo super, uvijek smo tu s prijateljima", dodala je Nina Nikolić.

Tik uz Dravu, na Kopiki su i bazeni. Obiteljsko uživanje.

"Ovo je podnošljivo u ovim bazenima. Inače, prijepodne sam radio sad došao malo da se osvježimo", poručio je Ilija Salamun.

Pročitajte i ovo Pojačane porezne inspekcije - 4 Otkriveno i koliko je dosad bilo kazni Poreznici u nadzoru na Jadranu: "Neizdavanje računa se ne oprašta, to je kao prolazak na crveno svjetlo na semaforu"

Na Kopiki se neće propustiti prilika da se pokažu inače skrivene tetovaže, i tijekom godine u fitnes centrima isklesano tijelo, no po ovakvim vrućinama, i na plaži valja biti oprezan. Kroničnim bolesnicima se savjetuje da uredno uzimaju svoje lijekove, trebalo bi se držati hlada, nositi pokrivala za glavu, donosi reporter Dnevnika Nove TV, Tin Kovačić.

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene