Jutro smo proveli u prodavaonici s velikim izborom informatičke opreme, prijenosnih računala, sportske opreme, televizora, audiouređaja i videouređaja. Kakva je bila atmosfera za Black Friday u Linksu na zagrebačkoj Trešnjevci, pogledajte u videoprilogu.

Galerija


 

Poznati prizori golemih redova koji se stvaraju i prije otvorenja trgovina prizori su koje danas možemo vidjeti i u Hrvatskoj. Pri dolasku u Links na zagrebačkoj Trešnjevci iznenadio nas je dugačak red koji se formirao ispred ulaza. Prema količini ljudi koja je odlučila do prodavaonice doći i prije otvaranja, možemo zaključiti da je ponuda doista primamljiva. Reporterka DNEVNIK.hr-a Petra Mađer razgovarala je s prvim kupcem koji je ušao u trgovinu, koji joj je kazao da je u red stao već noćas u 00:30.

Razgovarali smo s marketing menadžerom Linksa, Ivanom Krešimirom Janđelom, koji nam je otkrio da se ove godine na popustima nalazi više od 800 različitih proizvoda iz asortimana informatičke opreme, dronovi, mobiteli, komponente i ostala informatička i audio/vizualna oprema.

Kako je Black Friday i u svijetu zapravo rasprodaja zaliha postojećeg asortimana, tako se i u Hrvatskoj rasprodaju proizvodi po konkurentnim cijenama, međutim u ograničenim zalihama. Prema iskustvu koje imaju djelatnici ove prodavaonice, kupce će najviše interesirati laptopi, razne komponente, računalna periferija, igraći dodaci, sportski satovi i dronovi.

Kako ne bi sve ostalo isključivo na kupovini, posjetitelji mogu u 17 sati zaigrati gamerski dvoboj. Igra se dobro poznata igirca Mortal Kombat, a svi zainteresirani mogu ju zaigrati protiv Marka Lončara, jednog od najboljih fitness trenera u Zagrebu, Igora Belana, osnivača HCL-a, najvećeg gaming portala u regiji, te protiv Lidije Bačić, pjevačice koja samo za ovu prigodu ulazi u kostim Kitane.

Tko je dovoljno hrabar stati rame uz rame Lidiji Bačić i sudjelovati u gamerskom dvoboju, doznajte u prijenosu uživo na Showbuzz.hr-u u 19 h.

Vezani članci PR Links Split i Links Zadar pripremaju ogromne Happy Day popuste na informatičku opremu! PR Daska za surfanje u ruke i pravac Viška 2A!