Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Black Friday

Black Friday u znaku Telemacha

PR
PR Foto: PR
Zvijezde ovogodišnje Black Friday ponude su tablet Samsung Tab A7 Lite WiFi Grey te popust do 69% na odabrane uređaje.

Studeni je doba godine koje s nestrpljenjem iščekuju ljubitelji najnovijih tehnologija i gadgeta, ali i svi oni koji cijene dobre popuste. Black Friday je već tradicionalno postao sinonim za najbolje ulove na sniženju, a Telemach Hrvatska je ove godine pripremio Black Friday ponudu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Zvijezde ovogodišnje Black Friday ponude su tablet Samsung Tab A7 Lite WiFi Grey te popust do 69% na odabrane uređaje.

Tako svi koji odluče iskoristiti ovu jedinstvenu ponudu mogu birati između četiri atraktivna modela pametnih telefona - Xiaomi MI 10T 6GB + 128 GB, MOTO G30, Samsung Galaxy A31 te Realme C21Y 64 GB po cijenama sniženim do čak 69 posto ili Samsungov tablet koji dolazi kao poklon uz premium uređaje Samsung S21 serije, Flip 3 i Fold 3.

Dobra je vijest da većina ovih uređaja omogućuje spajanje na 5G mobilnu mrežu nove generacije. Korisnike koji preferiraju kristalnu jasnoću prikaza i visoku frekvencija osvježavanja slike razveselit će činjenica da uređaji MOTO G30 i Samsung Galaxy A31 dolaze s vrhunskim Dynamic AMOLED zaslonom u boji. Za njihove vrhunske performanse zaslužan je osmojezgreni procesor, a svi pametni telefoni u Black Friday ponudi dolaze uz visokokvalitetne digitalne fotoaparate s LED bljeskalicom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene