Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne boji se organizatora prosvjeda

Linić: Trebat će možda i 10 godina da bude kao što je bilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Slavko Linić izjavio je u Ronjgima, kraj Rijeke, na SDP-ovu skupa u povodu Međunarodnog praznika rada, kako se organizatora današnjega sindikalnog prosvjeda u Zagrebu ne boji niti im pridaje važnost.

Bitno je tko što govori i tko šalje poruke, a ako to šalju sindikalni čelnici, među kojima je Vilim Ribić, ne vjerujem im jer su to osobe pune netolerancije, mržnje i osobne frustracije, kazao je Linić.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin, Mirela Ahmetović, Davor Matijević Traži se ostavka Počeo otvoreni rat u SDP-u: "Jesam li propustio nešto? Treba nam revolucija!" Peđa Grbin Prekid razgovora Grbin: "Ovo je poraz Domovinskog pokreta i oni će morati odgovarati svojim biračima"

>> VIDEO Dvadeset tisuća sindikalnih zvižduka premijeru i Vladi: 'Nije nas okupila oporba, nego jad i bijeda!'

Na prosvjednom skupu na Trgu bana Jelačića, u središtu Zagreba, u organizaciji pet sindikalnih središnjica okupilo se, prema novinarskim procjenama, oko 20 tisuća prosvjednika iz cijele Hrvatske.

Na novinarsko pitanje o davanju podrške sindikalnim prosvjedima političkih stranaka desne političke orijentacije te Crkve, Linić je odgovorio protupitanjem: 'Što su oni radili proteklih deset godina?'

Nitko od njih nije rekao ništa o osiromašivanju u proteklom razdoblju. Mi ne plačemo ni galamimo nego popravljamo uništeno, izjavio je ministar Linić.

Ocijenio je da hrvatski građani imaju pravo biti razočarani jer loše žive, dodavši da se ne može sve riješiti u nekoliko mjeseci. Trebat će nam možda još deset godina da sve popravimo, ustvrdio je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene