Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVOSTI U LICI

Lika postaje sve primamljivije turističko odredište, provjerite što se sve nudi u zelenom srcu Hrvatske

Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Barbara Štrbac uživo s Plitvičkih jezera (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Cijela Lika kao jedno turističko odredište. Cilj je to koji se polako počeo ostvarivati.

Nacionalni park Plitvička jezera od 1. srpnja prodaje objedinjene ulaznice za čak devet atrakcija - nacionalne parkove Plitvička jezera, Paklenicu i Sjeverni Velebit, Uvalu Zavratnicu i Cerovačke špilje, Pećinski park Grabovača i Baraćeve špilje, Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda te Memorijalni centar Nikola Tesla.

Pročitajte i ovo Tomislav Fain Povukli odluku Obrat u slučaju! Nakon priloga u Dnevniku Nove TV u parku Plitvička jezera se predomislili: Karta ipak neće poskupjeti Skuplja ulaznica za Plitvice - 1 Putničke agencije na nogama Sezona dobro počela pa preko noći digli cijenu ulaznica za Plitvička jezera: "Osluškivali smo sustav ponude i potražnje"

Polako se na novost privikavaju i turisti kojima ovo više nije samo odredište za jednodnevne izlete, već zbog toga nerijetko ostaju i koji dan duže.

''Ovo nam znači jako puno zato što se prvi put radi brendiranje Like kao destinacije. To je jako važno'', rekla je Nikolina Krpan, voditeljica memorijalnog centra Nikola Tesla.

''Moja obitelj je oduševljena Nikolom Teslom već godinama. Zato smo htjeli posjetiti ovo mjesto'', rekao je poljski turist Michael.

''Jako mi se sviđa, sviđa mi se priroda. Sad ćemo isprobati vožnju barkom i nadamo se da nećemo upasti u vodu'', kaže turist iz Italije.

Plitvička jezera puna - objedinjene ulaznice za devet atrakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Barbara Štrbac uživo s Plitvičkih jezera (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Turisti sve više iskorištavaju mogućnost da po povoljnijim uvjetima kupe ulaznicu za mnogobrojne atrakcije. Osim toga brošure se dijele na samom ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera, koje je veoma frekventno mjesto. Također, ako je ondje posjetitelja previše, predloži im s emogućnost odlaska na neku od drugih atrakcija u blizini, kazala je reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac, koja se javila uživo u Vijesti u 17 sati.

Pojeftinile su ulaznice u popodnevnim satima kako bi za vrijeme najveće gužve na Plitvičkim jezerima ostale atrakcije bile primamljivije. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene