Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Jakuševcu

Stravične posljedice za ozlijeđenog radnika: "Ruku smo morali amputirati. Ima i slomljena rebra, frakturu kralješka"

Aktualno Galerija Odron na Jakuševcu - 4 Odron na Jakuševcu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Odron na Jakuševcu - 3 Odron na Jakuševcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Odron smeća na Jakuševcu Galerija 1/3 >>
Tri su osobe ozlijeđene u odronu smeća na Jakuševcu, a najteže je ozlijeđen 59-godišnji radnik koji je ostao bez ruke.

Tri su osobe ozlijeđene u odronu smeća na Jakuševcu, a najgore je prošao 59-godišnji radnik koji je ostao bez ruke.

Liječnici KBC-a Zagreb poručili su da, nažalost, nije moglo doći rekonstrukcije ruke, već je morala biti amputirana. Radnik se sada nalazi na odjelu intenzivne njege i, ako ne dođe do komplikacija, uskoro bi mogao biti pušten kući, ali liječnici dodaju da će cijeli život živjeti s posljedicama ovog nemilog događaja.

"Izgubio je lijevu nadlakticu, ima tri slomljena rebra, frakturu kralješka. To su teške tjelesne ozljede, ali mu u ovom trenutku ne ugrožavaju život. Budan je, pri svijesti, komunikativan i stabilan", rekao je Slobodan Mihaljević, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja KBC-a Zagreb.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević stigao na Jakuševec nakon drugog odrona smeća u mjesec dana Još jedan incident FOTO Katastrofa na Jakuševcu! U odronu smeća stradala tri radnika, jedan ostao bez ruke, Tomašević: "Za ovo mora biti sankcija"

S najnovijim informacijama s Jakuševca se javila reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić Brunović.

"Zbog magle je slaba vidljivost, ali pod njom je na Jakuševcu zaista nesnosan smrad, a s njim su Jakuševčani navikli živjeti. Njih sada brinu dva odrona smeća u manje od mjesec dana – podsjetimo da se na drugoj strani brda 11. 11. dogodio prvi. Uređaj koji mjeri kvalitetu zraka trebao bi danas iz Osijeka stići u Zagreb, a nakon mjerenja ćemo imati više informacija o tome ima li u zraku nedozvoljenih čestica", rekla je.

"Ključno je pitanje što će biti s miješanim komunalnim otpadom iz kućanstava jer ono obično ide na ovo brdo, a ono će biti zatvoreno dok se na završi očevid", dodala je reporterka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene