Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vježbe

Letačke aktivnosti nad Hrvatskom: Danas i sutra moguće probijanje zvučnog zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će danas i sutra od 10 do 14 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, najavio je u četvrtak MORH.

Letovi će se provoditi na području na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini od 1000 do 10.000 metara te na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Pročitajte i ovo Probijanje zvučnog zida, ilustracija PRIOPĆENJE MORH-A Zagrepčane uzbunila snažna detonacija, no nema mjesta panici: "Zatresla se cijela Arena" Slika nije dostupna mole za razumijevanje Iz MORH-a izdali upozorenje: U ovih 8 županija danas i sutra očekuje se probijanje zvučnog zida

Tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te iz MORH-a mole građane za strpljenje i razumijevanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene