Leon Lučić priveden je u četvrtak na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Tijekom privođenja vrijeđao je i pljuvao po okupljenim novinarima.

Galerija


Leon Lučić, bivši policajac i zvijezda jedne TV serije, priveden je u četvrtak u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Dok je izlazio iz marice s lisicama na rukama, okružen policajcima Ekipe za posebne zadaće Interventne jedinice policije, urlao je po okupljenim novinarima.

Vezani članci Specijalac osumnjičen za pokušaj iznude Policija objavila nove detalje: Kaznene prijave za specijalca iz Lučkog i bivšu zvijezdu TV serije Policija, ilustracija Kriminalisti u ATJ Lučkom, pretražena soba i ormarić specijalca uhićenog zbog pokušaja iznude

"Šta je bagro destruktivna, mamu vam je***", kazao im je, a prenosi Jutarnji list. Do ulaska u zgradu još je nekoliko puta novinare nazvao destruktivnima i vrijeđao ih. Jednoj od prisutnih fotoreportera poslao je poljubac.

Podsjetimo, Lučić je osumnjičen za pokušaj iznude 100.000 eura od zaprešićkog poduzetnika. Došlo je do sukoba u kojemu je i sam nastradao. Lučić je uhićen u srijedu.