Leon Lučić priveden je u četvrtak na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Tijekom privođenja vrijeđao je i pljuvao po okupljenim novinarima.

Galerija


Leon Lučić, bivši policajac i zvijezda jedne TV serije, priveden je u četvrtak u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Dok je izlazio iz marice s lisicama na rukama, okružen policajcima Ekipe za posebne zadaće Interventne jedinice policije, urlao je po okupljenim novinarima.

Vezani članci Policija, ilustracija Uhićena zvijezda TV serije Leon Lučić, osumnjičen za pokušaj iznude Specijalac osumnjičen za pokušaj iznude Policija objavila nove detalje: Kaznene prijave za specijalca iz Lučkog i bivšu zvijezdu TV serije

"Šta je bagro destruktivna, mamu vam je***", kazao im je, a prenosi Jutarnji list. Do ulaska u zgradu još je nekoliko puta novinare nazvao destruktivnima i vrijeđao ih. Jednoj od prisutnih fotoreportera poslao je poljubac.

Podsjetimo, Lučić je osumnjičen za pokušaj iznude 100.000 eura od zaprešićkog poduzetnika. Došlo je do sukoba u kojemu je i sam nastradao. Lučić je uhićen u srijedu.