U ponedjeljak oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava.

Galerija


Zbog lažne dojave o bombi u Importanne centru u Zagrebu zbog koje su iz centra evakuirani ljudi, u utorak je priveden 21-godišnjak, javila je policija. Njega sumnjiče za počinjenje kaznenog djela "Lažna uzbuna".

Vezani članci Djeca ispred zagrebačke Osnovne škole Nikole Tesle - 2 Grad Zagreb nastavlja rat s Divjak: ''Škole ne trebaju slijediti njezine usmene upute, nisu u skladu s preporukama'' Tuča u Zagrebu Zagreb i okolicu pogodila dva vala jake oluje s tučom i grmljavinom, u nekim dijelovima grada vidljivost je bila gotovo na nuli

Podsjetimo, jučer oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava. Ubrzo je na teren stigla policija i ispraznila centar i obavljen je detaljni protueksplozijski pregled te je utvrđeno da je dojava lažna.