U ponedjeljak oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava.

Galerija


Zbog lažne dojave o bombi u Importanne centru u Zagrebu zbog koje su iz centra evakuirani ljudi, u utorak je priveden 21-godišnjak, javila je policija. Njega sumnjiče za počinjenje kaznenog djela "Lažna uzbuna".

Vezani članci Donatorski bal Crvenog križa za socijalno ugrožene građane Donatorski bal Crvenog križa za opremanje Interventnog tima zagrebačkog društva CK-a Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr) Zastupnici prihvatili zagrebački proračun za 2020. od 8,547 milijarda kuna

Podsjetimo, jučer oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava. Ubrzo je na teren stigla policija i ispraznila centar i obavljen je detaljni protueksplozijski pregled te je utvrđeno da je dojava lažna.