U ponedjeljak oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava.

Galerija


Zbog lažne dojave o bombi u Importanne centru u Zagrebu zbog koje su iz centra evakuirani ljudi, u utorak je priveden 21-godišnjak, javila je policija. Njega sumnjiče za počinjenje kaznenog djela "Lažna uzbuna".

Vezani članci The Chemical Brothers (Foto: Hamish Brown) 10 razloga zbog kojih ne biste smjeli propustiti prvi zagrebački koncert The Chemical Brothersa Evakuacija Importanne centra (Foto: Filip Kos/PIXSELL) - 13 Zagreb: Zbog lažne dojave o bombi evakuirali Importanne centar

Podsjetimo, jučer oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava. Ubrzo je na teren stigla policija i ispraznila centar i obavljen je detaljni protueksplozijski pregled te je utvrđeno da je dojava lažna.