Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedno otkazivanje

Kuvajtska tvrtka otkazala Uljaniku ugovor o gradnji broda

Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Ima li Debeljak novca za međufinanciranje? (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ima li Debeljak novca za međufinanciranje? (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ima li Debeljak novca za međufinanciranje? (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Uljanik d.d. u ponedjeljak je izvijestio da je naručitelj iz Kuvajta otkazao ugovor o gradnji broda za prijevoz žive stoke, ali da je spreman dogovoriti nove uvjete ponovnog ugovaranja i nastavka gradnje u Uljaniku.

Zagrebačka burza objavila je priopćenje Uljanika o raskidu ugovora za novogradnju u kojem navode kako su zaprimili obavijest o raskidu Ugovora o gradnji broda sklopljenog između Uljanika i tvrtke Livestock Transport & Trading iz Kuvajta zbog nemogućnosti da se brod za prijevoz žive stoke od cca. 28.000 m2 neto površine torova, Uljanikova novogradnja 526, isporuči sukladno odredbama Ugovora.

Pročitajte i ovo Brodosplitov rezidencijalni kruzer Pazili na svaki detalj FOTO/VIDEO Ovo još nije viđeno, a gradit će se u Hrvatskoj: Stan u luksuznoj rezidenciji prodaje se za nevjerojatan iznos Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi

Navode kako je kupac voljan dogovoriti uvjete ponovnog ugovaranja i nastavka gradnje u Uljaniku te da se na tu temu obavljaju razgovori s kupcem.

Ovo je još jedno u nizu otkazivanja ugovora o gradnji u Uljaniku.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene