Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra u Provjerenom

Kroz svaku etapu senzacionalne operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki stoti stanovnik ove zemlje ima nekih oblik epilepsije. Padanje, gubitak svijesti, grčevi, mnogima od njih su svakodnevnica. Stanko Brodnjak jedan je od njih. Barem je bio do 25. rujna.

Toga je dana naime, u KB 'Sestre milosrdnice' izvedena operacija na mozgu kojom se kirurškim putem uklonio uzrok epileptičkih napada. Prvi pacijent bio je upravo on. Tim stručnjaka predvođen prof. Schrammom I našim neurokirurgom dr. Sajkom, koji je na specijalizaciji u Bonnu, uspješno su izveli operaciju.

Pročitajte i ovo Provjereno - problem nedostatka liječnika - 6 večeras u Provjerenom Patila u agoniji sa slomljenim kukom, jer nije bilo liječnika da je pregleda! Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama"

Stanka smo upoznali četiri mjeseca prije operacije, pratili ga pri njegovu dolasku, zatim cijelu operaciju, a posjetili smo ga i nekoliko dana kasnije. Dobro se oporavlja i krajem tjedna bi već mogao biti pušten na kućno liječenje.

 

Cijelu priču pogledajte u magazinu Provjereno u četvrtak22.00 na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene