Splitska policija potvrdila je za Dnevnik Nove TV kako je kriminalističko istraživanje o nesreći koja se dogodila nedaleko od Sinja još u tijeku.

Galerija


Vozač se, kako doznajemo, pravda da je zaspao zbog umora jer je neprekidno radio dulje od 20 sati. Riječ je o medicinskom tehničaru splitske hitne pomoći.

Nesreća se dogodila prije dva dana, u ranim jutarnjim satima, kada je osobnim automobilom prešao u suprotni kolnički trak i udario u drugo vozilo u kojem su bile majka i dijete.

Majka je zadobila teške tjelesne ozljede, jednom je operirana, a bit će još najmanje jedna operacija.

Prometna nesreća u Rijeci (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 5 Prometna nesreća u Rijeci: Od siline udara automobil se okrenuo na krov

''Radno vrijeme navedenog dana bilo je uobičajeno. Djelatnik Zavoda za hitnu medicinu odradio je redovitu radnu smjenu, onda ima odmor od nekoliko sati i nakon odmora je upućen na dežurstvo na Ultru'', rekao je Leo Luetić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Splitsko-dalmatinske županije.

Razgovarali smo i s unesrećenom majkom Sandrom Vujević. ''Momak jadan rekao je - ajme oprostite, oprostite, zaspao sam, oprostite radio sam cijelu noć. Radio sam od 7 do 7 na Divuljama, dolje na dežurstvu na helikopterima, a poslije toga je bio dežurni na Ultri'', kazala je Vujević.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Nova afera Gabrijele Žalac? Posao od 13 milijuna kuna dobila tvrtka s jednim zaposlenim, o optužbama se oglasila i ministrica