Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva 'Krila Oluje' na svojoj su Facebook stranici objavili kako su započeli s uvježbavanjem novih elemenata za sezonu 2016.


'Krila Oluje' prvi put su predstavljena javnosti 5. kolovoza 2005. na proslavi 10. obljetnice vojno-redarstvene operacije 'Oluje' u Kninu. Od tada su nastupili više od 100 puta, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu - u Rumunjskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Belgiji, Italiji, Turskoj, Poljskoj, Danskoj i Švicarskoj.

Vezani članci Stefanie Millinger Izvodi nevjerojatne stvari, njezino tijelo nije s ovog svijeta Vratolomije Noge u zrak! Izvitoperile se pred kamerom i objavile vratolomne prizore

Sudjelovali su na najpoznatijim svjetskim aeromitinzima i manifestacijama i dobili mnoge nagrade i priznanja. Tako su za najbolji nastup nagrađeni na međunarodnim aeromitinzima CIAF u Češkoj i RDAF u Danskoj 2012. godine te ponovno na međunarodnom aeromitingu CIAF u Češkoj 2014. godine. Veliku plaketu HRZ i PZO te pohvalu načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske dobili su 2010., a 2013. dodijeljena im je Nagrada grada Zadra.

Što nam novo spremaju možete pogledati dolje u videu.

 
Training Flight, 11.02.2016.

Započelo uvježbavanje novih elemenata za sezonu 2016.

Posted by Akrobatska grupa "Krila Oluje" / "Wings of Storm" display team on 12. veljače 2016