Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u Koprivnici kazao je da ''HDZ nikada nije vladao u toj županiji, a neće ni sada''.


Upitan je koja je ministarska mjesta HDZ ponudio njegovoj stranci radi stvaranja parlamentarne većine.

Vezani članci Krešo Beljak (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) HSS podnio interpelaciju o radu Vlade vezano za prodaju poljoprivrednog zemljišta strancima Intervju Lane Ružičić i Kreše Beljaka (Foto: Dnevnik.hr) Krešo Beljak za DNEVNIK.hr: ''Kolakušić ili mlati praznu slamu ili zaziva revoluciju, a ljudi ne žele krv na ulicama''

"Apsolutno nam ništa nije nuđeno. Najstarija smo politička stranka, nismo amateri i znamo gdje nam je mjesto, a sve što se događa u državi isključiva je odgovornost HDZ-a i Mosta. Neka se bakću bez nas", rekao je Beljak.

''Danas sam došao poručiti, prije svega, simpatizerima i biračima HSS-a da ne nasjedaju na kukavičja jaja koja nam podmeću druge stranke. Naši kandidati su u Koprivnici Mišel Jakšić, u Križevcima Mario Rajn, a na županijskoj razini Slavko Tucaković. Svima ostalima koji se predstavljaju kao kandidati koji su bili u HSS-u ili imaju ikakve veze s njim, poručujem da nemaju. HDZ nikada nije vladao u ovoj županiji, a neće ni sada kada su upotrijebili drugo ime'', kazao je Beljak.