Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)red u HŽ-u

Kraj smjene: Strojovođa otišao kući, a putnici čekali sat i pol da dođe drugi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlakovi HŽ-a kasne i to nije neka novost, no kad vlak kasni 90 minuta jer strojovođa i strojno osoblje nisu došli na vrijeme na posao, onda to nije samo kašnjenje, nego i neodgovornost prema putnicima.

Vlak je jučer u 11:39 sati krenuo iz Karlovca u Zagreb, a nakon što je pristao u Hrvatskom Leskovcu, trebalo je sat i pol da krene dalje. Strojovođi je završila smjena pa je napustio vlak, dok se njegova smjena nije na vrijeme pojavila na poslu.

Pročitajte i ovo Vlak - 2 Bit će sankcija Je li ovo moguće? Strojovođa HŽ-a kasnio na posao. Putnici vlak čekali gotovo sat i pol Vlak u Japanu dva svijeta različita Što bi rekli u HŽ-u? Strojovođi skinuli s plaće tri kune zbog minute kašnjenja, nakon njegove smrti došlo je do preokreta

>> Od 1.1. skuplja vožnja vlakom?

'Došlo je do pogreške i za taj propust odgovarat će netko od osoba iz organizacije prometa, a nije kriv strojovođa kojem je završila smjena. Vlak je ukupno kasnio sat i 59 minuta, u Zagreb je došao tek u 14:39', rekla je Mihaela Tomurad Sušac, direktorica korporativnih komunikacija HŽ-a. 'Što se tiće svih putnika koji nisu mogli koristiti našu uslugu i zbog toga su pretrpili štete da ćemo mi vratiti novac za prijevozne karte', kazao je Dražen Ratković.

Vlakovi su jučer u prosjeku kasnili između 15 i 45 minuta, dok je 12 linija bilo otkazano. Loša vijest i za one koji vlakom kreću prema Vinkovcima i Rijeci, jer je predviđeno kašnjenje na tim linijama čak 80 minuta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene