Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi razgovarati

Stanimirović: Rekao sam samo ono što su rekli predstavnici srpskih obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Erdutu su počast miru i pomirenju zajedno odali predsjednici države, Sabora i Vlade te predstavnici međunarodne zajednice.

Državni vrh jučer se nije ogradio od izjava Vojislava Stanimirovića da Srbi nisu počeli rat u Vukovaru. Pričali su o miru i o početku pomirenja i početku dobrosusjedskih odnosa Srbije i Hrvatske. Pričalo se i o početku kvalitetnog suživota Srba i Hrvata u hrvatskom Podunavlju.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…"

Vojislav Stanimirović objasnio je svoje riječi, istakao je da je rekao samo ono što su predstavnici srpskih obitelji rekli predsjednicima Tadiću i Josipoviću u Vukovaru. Kako su o tome svi šutjeli, Stanimirović je odlučio javno reći. Na upit kako komentira kritike iz vladajuće stranke. Stanimirović je odgovorio da kritika nema. 'Vladajuća koalicija sve je to čula na sastanku, ali nitko se nije usudio reći', rekao je.

>> Stanimirović: Na Ovčaru su odvedeni vojnici

Premijerka Kosor bila je raspoložena govoriti o drugim temama i vješto je izbjegla dogovor na pitanje o Stanimiroviću. Na upit je li razgovarala sa Stanimirovićem prvo je rekla da je, onda da nije, a na kraju je zaključila kako se to nije dogodilo danas. 'Hvala vam lijepa', bile su njezine riječi na pitanje je li razjasnila tko je započeo rat u Vukovaru. Na to je pitanje nešto jasnije odgovorio Milorad Pupovac. 'Bilo je puno važnijih i težih tema o kojima smo razgovarali, a svatko je svjestan svojih izjava', rekao je.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene