Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vrijeme će učiniti svoje'

Kosor ne želi komentirati navodne prijetnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgovarajući na novinarski upit, Kosor nije željela komentirati činjenicu da joj nije produženo osiguranje, kao ni navodne prijetnje.

Donedavna potpredsjednica Hrvatskog sabora Jadranka Kosor opovrgnula je danas navodno nezadovoljstvo stranačkim prijedlogom da joj se dodijeli dužnost predsjednice saborskog Odbora za obitelj, mladež i šport, istaknuvši da će, kao i dosad, predano raditi "s punim jedrima" i na novoj funkciji.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament Iz minute u minutu Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

'Ja nisam rekla da sam nezadovoljna, to ste vi rekli. Rekla sam da ću predano raditi, a to nije izraz nezadovoljstva!', izjavila je Kosor novinarima u Hrvatskom saboru, ustvrdivši da su joj novinari samoinicijativno u komentarima pripisali navodno nezadovoljstvo.

Vjeruje, da će s novim idejama izaći kroz Odbor za obitelj, mladež i šport, koji je, ističe, važan za rad resora koji se oslanja na ministarstvo.

>> Bebić ostaje bez zaštite, Kosor i Karamarku ipak nije skinuta!

Ustvrdila je kako danima nije davala nikakve izjave. 'Valjda to nešto znači, a iz toga se ne može izvući zaključak da nisam zadovoljna!', rekla je zamolivši novinare da 'zatvore tu priču' jer je ona, prihvativši smjenu s potpredsjedničkog mjesta, poručila da će predano raditi i uključiti se u rasprave, 'samo da dobije mjesto gdje će sjediti'.

Odgovarajući na novinarski upit, Kosor nije željela komentirati činjenicu da joj nije produženo osiguranje, kao ni navodne prijetnje.

>> Šeksu i Kosor ipak su našli funkcije!

'To nije nešto što bih mogla i htjela komentirati, tako da, kao što rekoh, zatvaramo jednu, otvaramo drugu stranicu Naravno da u mojoj situaciji, neke stvari nije lako prebroditi, ali vrijeme će učiniti svoje. Na kraju, dolazi ljeto, malo ćemo se odmoriti!', zaključila je Kosor. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene