Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jadranka Kosor dobila je mjesto u saborskom Odboru za obitelj, mladež i šport, a Šeks u Vijeću za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas nakon sastanka Predsjedništva da je donesen prijedlog da bivša predsjednica stranke Jadranka Kosor dobije mjesto predsjednice saborskog Odbora za obitelj, mladež i šport.

Vezani članci Sjednica Hrvatskog sabora - 1 Zastupnici u Saboru upozorili su na uvoz nekvalitetne hrane i neplaćanja trgovaca malim proizvođačima Dražen Jelenić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Sabor o izvješću glavnog državnog odvjetnika: "Bolje ikad nego nikad, naravno da bi bilo puno bolje da je to odrađeno na vrijeme"

Bivši potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks bit će na mjestu predsjednika Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.

>> Pogledajte obraćanje Jadranke Kosor drhtavim glasom

Podsjetimo, nakon izbora u HDZ-u, Kosor i Šeks smijenjeni su s funkcije potpredsjednika Sabora. Da Jadranka Kosor i Vladimir Šeks više neće biti potpredsjednici Sabora odlučilo je Predsjedništvo stranke, a za tu odluku glasali su svi članovi, osim dvoje koji su bili suzdržani. Tomislav Karamarko, predsjednik stranke, tada je rekao da se ne radi o odmazdi već osvježenju stranke te je dodao kako na Kosor i Šeksa računa na mjestima u saborskim odborima. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.