Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ovo još nisam vidio'

Kornati: Ulovio morskog psa od 3,6 metara i 150 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribar s Kornata, 66-godišnji Miljenko Špralja, vadio je mrežu iz mora i najmanje se na dao da će u njoj pronaći - velikog morskog psa!

'Ovako nešto nisam nikada vidio! Ovo nije ni modrulj ni lisica'. opisuje u čudu umirovljeni ribar s Kornata Miljenko Špralja svoj jučerašnji ulov.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti

'Supruga i ja smo ujutro krenuli na more izvaditi mreže kada smo ugledali neku veliku ribu, zapetljanu u mreži. Prvo smo pomislili da se radi o dupinu no onda smo vidjeli da je u pitanju veliki morski pas', prepričava Špralja. Morski pas dug je 3,6 metara i težak preko 150 kilograma.

Miljenko Špralja ima 66 godina i godinama je bio profesionalni ribar. Kaže da ovako velikog morskog psa nije nikada susreo u moru oko Kornata. Ipak, ulovom je u konačnici zadovoljan. 'Čim smo ga donijeli do obale, očistili smo ga i narezali na filete. Dio smo poslali rodbini i prijateljima, a ostatak smo sinoć ispekli i dobro se najeli', prepričava Špralja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene