Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobuna urodila plodom

Korisnici pobijedili: Tarifa Revolucija vraća se na stara pravila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobuna korisnika i rekacija Udruge za promicanje prava korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga urodila je plodom.

Tele 2, nakon što je nenajavljeno u tarifi Revolucija 5.000 minuta besplatnog razgovora srezao na 2.000 minuta, nakon niza kritika, odlučio je odustati od promjena.

Pročitajte i ovo Voditeljica projekta Dan bez mobitela, Renata Ivanović TELE2 donosi Stručnjaci otkrivaju: Kako ponašanje u prometu utječe na našu djecu? Slika nije dostupna TELE2 donosi Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom

'Nakon što smo bili upoznati s mišljenjem i zabrinutošću naših korisnika, odlučili smo vratiti prvotno Načelo pravednosti i ta odluka stupa na snagu danas. Revoluciju vraćamo na njezin revolucionaran početak – 5000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj', stoji u priopćenju iz Tele2.

>> Tarifa Revolucija: Istražili smo što se krije iza čitave zbrke!

Još je stigla jedna dobra vijest od ovog mobilnog operatera. Naime, Tele2 je ponovno uključio u mrežu sve korisnike koji su bili isključeni uslijed promjene Načela pravednosti, odnosno korisnike koji su ostvarili do 5000 minuta prometa.

'Naša nakana nikada nije bila oštetiti korisnike i tarifu Revolucija učiniti lošijim proizvodom. Pokušali smo našu mrežu zaštititi od prevara i zloupotreba upravo kako bismo i uspjeli očuvati ovakav proizvod na tržištu. Promjena koju smo uveli prošloga tjedna pogodila bi samo minimalan postotak upravo onih koji su tarifu i zloupotrebljavali zbog vlastite koristi', dodaje se u priopćenju.

Iz mobilnog operatera Tele2 zahvaljuju se svim korisnicima koji su otvoreno izrazili zabrinutost uslijed promjene Načela pravednosti i naglasili kako je povjerenje korisnika najvažnije. Nakon što su ispravili pogrešku i tarifu Revolucija vratili u prvobitno stanje, iz Tele 2 stigla je i isprika potrošačima.

'Obećavamo kako nećemo ponavljati iste greške i kako ostajemo transparentnom kompanijom koja sluša. Tele2 će nastaviti s pružanjem izazova tržištu na dobrobit svojih korisnika', navodi se u priopćenju.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene