Obavijesti Video Pretražite Navigacija
konsenzus u Demontaži

O jednom pitanju i vlast i oporba misle isto: "Možemo reći da to nije ništa neočekivano poznajući taj socijalistički mentalitet"

Prvo sučeljavanje u Demontaži otkrilo je i kako na političkoj sceni u jednom pitanju postoji konsenzus. O tome treba li ukinuti neradnu nedjelju i vlast i oporba misle isto.

Hrvatski građani još ne znaju kada će biti izbori. Još je manje jasno tko će na tim izborima pobijediti, ali kad god bili i tko god formirao novu vlast, jedno je ipak sigurno - neradna nedjelja u trgovini ostaje.

Takva velika koalicija ljevice i desnice po pitanju nedjeljnog nerada poduzetničke udruge ne iznenađuje.

"Možemo reći da to nije ništa neočekivano poznajući taj socijalistički mentalitet svih tih glavnih stranaka, sklonost uhljebništvu i općenito nepoštivanju rada i onih koji zarađuju plaću u proračun", komentirao je Dražen Orešćanin iz Udruge Glas poduzetnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje direktoru Isplivali novi detalji o trovanju kajmakom koji je proizvodio Srbin: Ljudi umirali u najgorim mukama, a ostali će imati doživotne posljedice

No, da stvar bude potpuno apsurdna, jedini koji uopće spominju mogućnost ublažavanja neradne nedjelje upravo su socijalisti. 

Cijelu analizu odgovora prvog sučeljavanja u Demontaži Nove TV pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Marka Biočine.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene