Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal na društvenim mrežama

Tomaševićev savjetnik podigao prašinu u javnosti: ''Zaboravio sam da internet ne trpi ironiju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Jagić, savjetnik stranke Možemo, napisao je komentar na Twitteru koji je vrlo brzo podigao prašinu u javnosti. Na to se osvrnuo Marko Sladoljev, saborski zastupnik Mosta, a na sve je odgovorio i sam Jagić. Izgleda da se malčice zaletio s komentarom.

''Čovjek zadužen za PR i sve nastupe Možemovaca Josip Jagić kojeg novinari zovu kad ne mogu doći do neke informacije iz Grada Zagreba, na komentar kolumnista Indexa Gordana Duhačeka kako nitko nije poubijao više katoličkih svećenika od Hrvata ljevičara, komentira kako su to dobra stara vremena, za kojima je eto Možemovac Josip Jagić nostalgičan.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku" Konferencija za medije Možemo i Nove ljevice o obnovi Banovine - 4 PREDSTAVLJAJU KOORDINATORE Možemo! ide samostalno na izbore: "Da sam ja na Milanovićevu mjestu..."

Gnjusan, neljudski, anticivilizacijski komentar! Možemo pod hitno mora raskinut suradnju s ovim čovjekom, a gradonačelnik Tomašević i platforma Možemo se ispričati!'', napisao je Marko Sladoljev na Facebooku.

Komentar na ovo zatražili smo od Josipa Jagića, koji nam je proslijedio svoje objašnjenje objavljeno na Twitteru, društvenoj mreži na kojoj je sve i počelo.

''Zaboravio sam kako internet ne trpi ironiju. Naravno da ne mislim da ikog treba na ikoji način diskriminirati po vjerskoj ili drugoj osnovi. Žao mi je što se ovo protumačilo kao podrška nasilju ili bilo čem gorem'', napisao je u objašnjenju svoje prve reakcije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene