Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tisno: Održana komemoracija za Tomislava Crvelina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Tisnom je održana komemoracija i osmoj žrtvi kornatskog požara, Tomislavu Crvelinu, koji je umro u bolnici od posljedica teških opeklina zadobivenih na Kornatu.

Sprovod je počeo 17 sati na mjesnom groblju Sv. Duh, a pogrebna povorka krenut će iz crkve Sv. Roka. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posljednji ispraćaj 'Mnogima od nas Boris je grijao srce. Zato nam je danas srce puno žalosti' Slika nije dostupna Šarena odjeća, ples, pjesma i suze za 'kralja funka'

Tomislav Crvelin umro je 3.rujna u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Imao je opekline II. i III. stupnja, a bilo mu je opečeno gotovo 90 posto kože. Umro je od zatajenja srca tijekom priprema za operaciju otklanjanja odumrlog tkiva.

Komemoracija u čast Crvelinu održala  se u 11 sati u Društvenom domu u Tisnom. 

Od Tomislava Crvelina oprostili su se predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Tisno Ivica Kaleb, načelnik općine Joso Stegić, šibensko-kninski dožupan Željko Šimunac te predsjednik tišnjanskog KUD-a Hartić u kojemu je Crvelin u limenoj glazbi svirao trubu.

Mladi vatrogasac iz Tisnog bio je i sportaš. Bio je kapetan mjesnog vaterpolskog kluba te veslač u veslačkom klubu Dupin iz Tisnog. Prije godinu dana diplomirao je na vatrogasnoj školi u Zagrebu.

Jučer su u Vodicama pokopani Gabrijel Skočić i Hrvoje Strikoman, mladi dobrovoljni vatrogasci koji su živote izgubili u Kornatskom vatrenom obruču. 

>> Pokopani Gabrijel Skočić i Hrvoje Strikoman

Tisuće ljudi na mjesnom groblju u Šibeniku 3. rujna na poslijednji počinak ispratilo je vartogace Ivicu Crvelin i njegovog sina Antu, te Marka Stančića.

>> Posljednji pozdrav preminulim herojima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene