Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O rekonstrukciji

Komadina žali zbog smjena, a Obersnel tvrdi da nema revanšizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik SDP-a i predsjednik županijske organizacije Primorsko-goranske županije (PGŽ) Zlatko Komadina izrazio je žaljenje odlukom predsjednika Vlade Zorana Milanovića da smijeni dvojicu ministara te dodao kako je takva odluka bila očekivana.

Komadina je ustvrdio kako premijer ima pravo na smjene, ali ipak smatra kako je odabrao loš tajming te da su političke implikacije ove odluke neizbježne. Najavio je kako će o tome razgovarati stranka.

Pročitajte i ovo Nova objava Zorana Milanovića Videoporuka s Pantovčaka VIDEO Nova objava Zorana Milanovića: "Evo tko je AP..." Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Predsjednik riječke Gradske organizacije SDP-a Vojko Obersnel smatra kako u Milanovićevoj odluci da smijeni ministre Ostojića i Jovanovića nema revanšizma.

Josipović o rekonstrukciji Vlade: 'Varga i Mornar dat će novi impuls'

Obersnel ne osporava pravo premijeru da bira i mijenja ministre i traži nova rješenja. Žali što Rijeka Milanovićevim odlukama gubi udio u Vladi već treći put, ali je izrazio i uvjerenost da to neće utjecati na izgradnja novoga Kliničkog bolničkog centra i dovršetak izgradnje Sveučilišnog kampusa.

"Možda bi se moglo govoriti o revašizmu da je smijenjen samo ministar Ostojić, ali s obzirom da je smijenjen i ministar Jovanović, teško da se može govoriti o revanšizmu", kazao je Obersnel.

Iznenadio se, kako kaže, da nije bilo promjena u gospodarskom sektoru. "Očekivao sam da će tu biti, ako ne promjena, onda barem preustroja, s obzirom na to da nam je to u ovom trenutku više nego nužno", istaknuo je Obersnel. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene