Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarni vikend

Kolone i dalje prema moru, pojačano prema unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, posebice na autocestama pa vozače HAK moli za strpljenje i upozorava na oprez.

Kolona je na izlazu Lučko duga oko 4 km, pa se vozačima savjetuje da koriste izlaz Demerje, gdje se cestarina može platiti karticama i ENC uređajima. Na ulasku u Lučkom, pojačan je promet iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. U smjeru Splita pred tunelom Sveti Rok vozi se usporeno zbog lakše prometne nesreće u tunelu Krpani. Zbog gužve na izlazu s autoceste na čvoru Vrgorac, vozila se povremeno preusmjeravaju na čvor Ravča.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj zbog gužve u smjeru GP Macelj vozila se isključuju na čvoru Krapina. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac vozi se u koloni dugoj oko 1,5 km kod čvora Rugvica u smjeru Zagreba zbog izvlačenja teretnog vozila. Zbog teške prometne nesreće prekinut je promet na dionici državne ceste D 53 Našice-Đakovo, između mjesta Gornji Slatinik i Ruševo.

Zbog radova na pružnom prijelazu do sutra u 18 sati zatvorena je ŽC 3106 Klinča Sela ( D1)-Kupinec-Pisarovina. To je cesta koja povezuje izlaz Donja Zdenčina (A1) sa starom karlovačkom cestom pa vozače podsjećamo da do daljnjega ne planiraju ulazak ili izlazak s autoceste na tom čvoru.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene