Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je dan protekao u analizama tko osporava, a tko ne osporava rezultate proteklih predsjedničkih izbora, same je rasprave kratko komentirala i izabrana predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović.


Članica izbornog stožera Ive Josipovića, Sandra Petrović Jakovina dovela je u srijedu u pitanje izborne rezultate. Rekla je da ako se u obzir uzme broj nevažećih listića, ni jedan kandidat nije skupio potporu od 50 posto birača.

Vezani članci Slika nije dostupna Leko: SDP nije izgubio izbore Slika nije dostupna Holy: Bez reforme javne uprave Hrvatska nema šanse

Spominjala je i moguću ustavnu tužbu, ali brzo ju je demantirala vlastita stranka pa i predsjednik Josipović, u čije ime je govorila pročelnica ureda.

'Ovdje je u svakom slučaju riječ o jednom opasnom i lošem političkom spinu'

Osporavanje rezultata izbora, tijekom svog posjeta rodnom mjestu, komentirala i izabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

'Ne mogu shvatiti zapravo u čemu je, o čemu je uopće riječ, narod je izabrao predsjednicu RH. Uopće nemam komentara na tako nešto', rekla je novinarima Kolinda Grabar Kitarović. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook