Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLUŽBENO DOZNAJEMO

Kolinda Grabar-Kitarović bodrit će Vatrene i na utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Sočiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Grabar-Kitarović je danas primila poziv Ruske Federacije, a tom će se prilikom sastati i s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, kako neslužbeno doznajemo, otputovat će u subotu, 7. srpnja, na četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Soči, u kojem će se sučeliti hrvatska i ruska reprezentacija.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić i Domagoj Mikić AJMO, VATRENI! VELIKA FOTOGALERIJA Ludnica je počela: Tisuće navijača prate utakmicu na trgovima diljem Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović - 4 IZ DOHE Bivša predsjednica stala pred kamere i otkrila što će odjenuti za utakmicu protiv Belgije: "Bit ćemo tu i bit će sve u crveno-bijelim bojama!"

Grabar-Kitarović je danas primila poziv Ruske Federacije, a tom će se prilikom sastati i s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, koji će također biti na utakmici.

Podsjetimo, Predsjednica je prisustvovala i dramatičnoj utakmici u kojoj su Vatreni nakon produžetaka i jedanaesteraca pobijedili Dansku, a nakon pobjede čestitala je izborniku Daliću i igračima u svlačionici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene