Nakon što je Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji pobijedila Dansku, članovima reprezentacije u svlačionicu je došla čestitati predsjednica Grabar-Kitarović.

Galerija


Predsjednica Grabar-Kitarović na Facebooku je objavila video u kojem u svlačionici nakon utakmice Hrvatske i Danske čestita članovima nogometne reprezentacije. Predsjednica je prvo na pobijedi čestitala izborniku Daliću, a potom igračima, koje je i zagrlila. Video je objavila uz naslov "VIDIMO SE U SOČIJU!"

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović u Velikom Trgovišću Grabar-Kitarović: "Svatko je slobodan govoriti o mom programu" Autobus kampanje Kolinde Grabar-Kitarović Autobus Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao u još jednoj nesreći kod Knina, kriv vozač kamiona

Na početku videa može se vidjeti i prof. dr. sc. Dragan Primorac, bivši hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i športa.

Podsjećamo, Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala u Nižnjem Novgorodu izvođenjem penala svladala Dansku s 4:3 (1:1, 1:1).