Nakon što je Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji pobijedila Dansku, članovima reprezentacije u svlačionicu je došla čestitati predsjednica Grabar-Kitarović.

Galerija


Predsjednica Grabar-Kitarović na Facebooku je objavila video u kojem u svlačionici nakon utakmice Hrvatske i Danske čestita članovima nogometne reprezentacije. Predsjednica je prvo na pobijedi čestitala izborniku Daliću, a potom igračima, koje je i zagrlila. Video je objavila uz naslov "VIDIMO SE U SOČIJU!"

Vezani članci Ivana Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Petrović iz Izraela: "Dobre odnose s Izraelom trebali bismo bolje gospodarski iskoristiti" Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon pobjede hrvatske reprezentacije opet posjetila igrače u svlačionici nakon utakmice i proslavila ulazak u polufinale s njima (Foto: Dnevnik.hr) Stigle i snimke iz svlačionice: Predsjednica Grabar-Kitarović pobjedu Hrvatske proslavila je u najboljem društvu

Na početku videa može se vidjeti i prof. dr. sc. Dragan Primorac, bivši hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i športa.

Podsjećamo, Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala u Nižnjem Novgorodu izvođenjem penala svladala Dansku s 4:3 (1:1, 1:1).