Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koje su investicije najpotrebnije Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministri Siniša Hajda Dončić i Ivan Vrdoljak te potpredsjednik Vlade Branko Grčić, održali su prezentaciju o pokretanju novih investicija i stanju gospodarstva u Hrvatskoj.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Ususret izborima Nova prilika za pokazivanje: Plenković svečano uručio ugovore Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom

U Vladi su optimistični, što se tiče gospodarskog rasta za tekuću godinu, a uvjeravaju da se napokon nešto i pokrenulo.

>> Grčić, Vrdoljak i Dončić o rezultatima u gospodarstvu

Ukupna vrijednost novougovorenih projekata u 2013.g. iznosit će oko 204 milijuna eura i bit će veća za 28,5% nego u 2012.godini, odnosno za 62% veća nego u2011. godini.

Ukupna plaćanja iz EU fondova krajnjim korisnicima u 2013. iznosit će oko 212 milijuna eura, što je za 90% više nego u 2012. godini, odnosnoza 130,8% više nego u 2011. godini.

Do kraja godine očekuje se pokretanje javne nabave za 9 velikih projekata ukupne vrijednosti 549 milijuna eura. Radi se o projektima u sektoru željezničkog prijevoza, vodoopskrbe, pročišćavanja i odvodnje te istraživanja i razvoja.

Smatrate li da su to sektori koji su najpotrebniji za izlazak Hrvatske iz krize. Gdje vi vidite da su investicije najpotrebnije Hrvatskoj?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene