Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Točno u podne

Grčić, Vrdoljak i Dončić o rezultatima u gospodarstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministri i potpredsjednik Vlade prezentirali su rezultate rada koordinacije za gospodarstvo.

U podne, u zgradi Vlade RH, održala se konferencija za medije, na kojoj će o rezultatima rada Vladine Koordinacije za gospodarstvo, investicije i EU fondove govoriti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Slika nije dostupna MMF se predomislio Gospodarstvo će padati, ali će nešto ipak rasti - nezaposlenost!

>> Naljutio se: Ako mislite da ću pješke hodati od Zagreba do Rijeke - neću!

U Vladi su optimistični, što se tiče gospodarskog rasta za tekuću godinu, a uvjeravaju da se napokon nešto i pokrenulo.

Ukupna vrijednost novougovorenih projekata u 2013.g. iznosit će oko 204 milijuna eura i bit će veća za 28,5% nego u 2012.godini, odnosno za 62% veća nego u2011. godini.

Ukupna plaćanja iz EU fondova krajnjim korisnicima u 2013. iznosit će oko 212 milijuna eura, što je za 90% više nego u 2012. godini, odnosnoza 130,8% više nego u 2011. godini.

Do kraja godine očekuje se pokretanje javne nabave za 9 velikih projekata ukupne vrijednosti 549 milijuna eura. Radi se o projektima u sektoru željezničkog prijevoza, vodoopskrbe, pročišćavanja i odvodnje te istraživanja i razvoja, rečeno je na prezentaciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene