Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pacijent je dobro

Sretne kapice! Ovako se na dan utakmice radilo u operacijskoj dvorani Dječje kirurgije na Kantridi u Rijeci

KBC Rijeka: Zaposlenice s kapicama
KBC Rijeka: Zaposlenice s kapicama Foto: Halima Podrug
Vatreni su odigrali šokantnu utakmicu za polufinale SP u nogometu, a u zaposlenice Dječje kirurgije na Kantridi uspješno su radile svoj posao noseći kapice s kockastim uzorkom za znak podrške Vatrenima.

U petak se odigrala infarktna četvrtfinalna utakmica u kojoj je Hrvatska pobjedom protiv Brazila osigurala polufinale Svjetskog prvenstva u nogometu. Činilo se da je diljem zemlje vrijeme stalo. No, ne i za zaposlenice Dječje kirurgije na Kantridi u Rijeci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

One su naime u operacijskoj dvorani uspješno izvele zahvat noseći prepoznatljive kapice s kockastim uzorkom u znak podrške Vatrenima. Pacijent je dobro i oporavlja se.

"Sretne kapice - Nakon veličanstvene pobjede Hrvatske nad Brazilom, ovo je definitivno fotografija dana! Ovako se radilo u operacijskoj dvorani Dječje kirurgije na Kantridi! A radile su samo žene i to u vrijeme utakmice. Pacijent je doznajemo dobro".

"Sretne kapice su: Ana Bosak Veršić, Branka Balaban, Anja Wolfand, Barbarić Irena, Morić Lucija i Suzana Sršen Medančić", stoji u objavi na Facebook stranici KBC-a Rijeka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene