Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRIJEME JE STALO

Svi na utakmici, a ulice puste: Odjeću ste u šoping centrima mogli probati i na hodniku

Aktualno Galerija Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 6 Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 6 Foto: DNEVNIK.hr Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 2 Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 3 Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 4 Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Život stao za vrijeme utakmice: Ilustracija - 5 Galerija 1/7 >>
Vatreni su u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva pobijedili Brazil, a reporter Dnevnik Nove TV Dino Goleš provjerio je kako je izgledao život u Hrvatskoj točno u 16 sati s početkom utakmice. Vrijeme je zaista stalo.

U 15:20 Zagreb je bio u potpunom prometnom kolapsu. Pola sata do utakmice Hrvatske i Brazila, bile su velike gužve jer su mnogi ranije pobjegli s posla.

Nakon 16 sati život diljem Hrvatske je stao. Splitska riva bila je prazna, riječki Korzo isto, kao i osječke ulice. Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića uglavnom su bili turisti i hrvatski građani koji su kasnili na utakmicu.

Pustoš je bila i u šoping centrima. Bila je to idealna prilika za božićni šoping. Odjeću ste komotno mogli probati na hodniku jer vas nema gotovo tko vidjeti.

Pročitajte i ovo Slavlje premijera i predsjednika REAKCIJE NAKON POBJEDE Čestitke stižu sa svih strana, Plenković slavio u Španjolskoj, a Milanović u Čileu. "Kakva utakmica, koja obrana. I na kraju spektakl"

Pročitajte i ovo Schengen - 1 NEPRIJATELJSKO STAJALIŠTE Rumunjska bijesna zbog austrijskog veta na Schengen: Pozvali veleposlanika na konzultacije

Ima jedno mjesto u Zagrebu gdje je uvijek gužva – policijska postaja u Petrinjskoj ulici. Ako je netko trebao zamijeniti osobne dokumente za vrijeme utakmice, to je bila prava prilike jer se inače na to čeka satima.

Ulice su bile puste kamo god je ekipa Dnevnika Nove TV krenula. Oni gladni razočarali su se ako su pokušali nešto naručiti jer niti jedan restoran u Novom Zagrebu nije nudio dostavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene