Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobne stepenice

Neugodna snimka obilazi svijet: Hillary Clinton za dlaku izbjegla tragediju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet mjeseci nakon što je slomila nožni palac, Hillary Cinton poskliznula se na stepenice te umalo pala tijekom posjeta Indiji.

Clinton je jučer posjetila Mandu u Indiji, gdje je dvaput posrnula spuštajući se stepenicama u palači Jahal Mala. Oba puta u pomoć su joj priskočili njezini pomoćnici, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti"

I sama Hillary poslije drugoga posrtaja shvatila je da je "vrag odnio šalu", pa je jednostavno izula sandale i nastavila hodati bosa.

Demokratska kandidatkinja na prošlim američkim predsjedničkim izborima, u listopadu 2016., pala je u londonskom hotelu, a ravnotežu je izgubila i osam mjeseci ranije prilikom posjeta bivšim zatvorenicima u Južnoj Karolini.

Hillary je pala i u vlastitome domu u Washingtonu 2013., kada je zaradila potres mozga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene