Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)idilično vrijeme

Unatoč hladnoći i kiši zapaljena prva svijeća na Manduševcu: "Ma ne smeta nam ništa, mi smo tako sretne i toliko smo čekale ovaj advent"

Aktualno Galerija Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 1 Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 1 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 2 Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 2 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 3 Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 3 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 4 Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 4 Foto: Vanesa Pandzic/Cropix +5 Zatvorene adventske kućice u Zagrebu - 5 Galerija 1/10 >>
Zbog kiše mnoge su adventske kućice u centru Zagreba u subotu poslijepodne zatvorene.

Oborine su u subotu Zagrepčanima pokvarila popodnevno uživanje na adventu. Kiša je adventske kućice u Masarykovoj i Preradovićevoj ulici te diljem Zagreba primorala na zatvaranje.

Pročitajte i ovo Tomislav Pokrovac - 4 Svinjska kuga Pokrovac teško optužio Grlić Radmana i poručio: "Ako smo seljaci, nismo bedaci"

Adventske kućice po prvi put se ove godine nalaze i u Masarykovoj i Preradovićevoj ulici te građani ove godine i na ovim lokacijama mogu uživati u tradicionalnoj adventskoj hrani i piću.

Zapaljena prva svijeća 

Zapaljena je prva adventska svijeća na Manduševcu na zagrebačkom glavnom trgu.

Unatoč kiši, brojni građani i posjetitelji prisustvovali su paljenju i obilježili početak odbrojavanja do Božića.

Najveći advent u zemlji i ove godine nudi pregršt kulturnih i zabavnih sadržaja, kao i dobre hrane, pića, sajmova, božićnih ukrasa i lampica. Niske temperature za sada ne ometaju dobro raspoloženje posjetitelja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Mnogi se pitaju Je li premijer ucijenjen? Benčić: "Zašto Plenković ne smjenjuje Barbarića?''

"Ma ne smeta nam ništa, mi smo tako sretne i toliko smo čekale ovaj advent, jedva smo ga dočekale", rekle su Antonia i Ema.

"Lampice, prelijepo je grad uređen, svake godine dolazimo u svakom slučaju", poručile su Antonela i Anđela iz BiH.

"Danas smo stigle na izlet sa prijateljicama", istaknula je Ajda iz Ljubljane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene