Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NARANČASTI ALARM ZA DALMACIJU

VIDEO Najgore tek slijedi: Potop u Splitu, vozači se probijaju kroz vodene bujice

Kišno nevrijeme donijelo je probleme Splitu i okolici.

Kiša je uzrokovala probleme u Splitu i okolici, a u nekim okolnim mjestima nastale su i bujice vode. Dalmacija je trenutačno, prema izvješću DHMZ-a, pod narančastim alarmom, što znači da je vrijeme opasno. 

Sustav upozorenja Meteoalarm na snazi je za cijelo područje Dalmacije, zbog opasnosti od obilne oborine, pri čemu može biti i pojave tuče. Na moru postoji mogućnost da se i danas formiraju pijavice.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GDJE STE BILI TADA? FOTOGALERIJA Pogledajte kako je Zagreb izgledao prije točno deset godina

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PUNO HRVATA Predsjednik Milanović na prvom putovanju u zemlju čiji pradjed predsjednika dolazi iz Hrvatske

Velike količine vode na cesti utjecale su i na promet jer su se vozači svojim automobilima morali probijati kroz bujice.

 

DHMZ upozorava građane splitske regije da pripaze u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni zbog jakog grmljavinskog nevremena. Naglašavaju da su moguće urbane i bujične poplave.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene